Barcelona püüab Suarezi kihvaskandaalist kasu lõigata

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez tegi Itaalia kaitsjat hammustades oma hammastele liiga
Luis Suarez tegi Itaalia kaitsjat hammustades oma hammastele liiga Foto: SCANPIX

Uruguay jalgpallikoondise ja Liverpooli ründetuus Luis Suarez kütab hetkel kirgi igal võimalikul moel. Hispaania suurklubid Barcelona ja Madridi Real peavad juba pikemat aega mehe eest lahingut, samal ajal tegeleb Suarez teises maailma otsas itaallaste hammustamisega. Mehe viimane skandaal võib ka tema tuleviku koha pealt otsustavaks saada.

Kui varem oli Suarez avalikult öelnud, et on Liverpoolis õnnelik ning ei soovi sealt lahkuda, siis nüüd ei pruugi ainuüksi tema õnnest piisata. Üha tugevamad on spekulatsioonid, et mitmel korral Suarezile andestanud klubi seekord enam sama rada ei kõnni. Inglismaa meediast on korduvalt läbi käinud, et Liverpool soovib Suarezi rahaks teha.

Pärast nn kihvaskandaali on huvi jahenemas ka Hispaanias. Tänane Marca kirjutab, et Madridi Real on loobunud skandaalse ründaja värbamisest ning vaatavad ringi uutel jahimaadel. Kataloonia suurklubi Barcelona proovib aga sellest olukorrast kasu lõigata. Nimelt on Suarezi hind võrreldes mõne päeva taguse seisuga kõvasti langenud ning Barcelona oleks nõus odavama hinna eest Suareziga riskima.

Marca andmetel ei olnud Suarezi käitumine ka katalaanidele meelepärane, kuid siiski proovitakse üleminekuga lõpuni minna. Loomulikult ootavad kõik osapooled ära FIFA poolt Suarezile määratava karistuse. Hetkel ei ole veel teada, kui pika mängukeelu ründaja saab ning kas see hõlmab ka klubijalgpalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles