Kanepi tegi edetabelis 42-kohalise tõusu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi tõusis tänu ülimalt edukale Wimbledoni turniirile täna avaldatud naiste tennise maailma edetabelis 42 kohta.

Aasta kolmandal suure slämmi turniiril veerandfinaali jõudnud Kanepi asub nüüd 38. positsioonil. Veerandfinaalis Kanepi alistanud tšehhitar Petra Kvitova kerkis 62. realt 29. kohale.

Teistest eestlannadest tõusis Maret Ani viis rida ja paikneb nüüd 249. kohal. Margit Rüütel langes 504. positsioonile ning Anett Schutting on 681. kohal.

Maailma esireketina jätkab äsja Wimbledonis oma karjääri 13. suure slämmi turniirivõidu teeninud ameeriklanna Serena Williams, ent tema vanem õde Venus Williams kukkus teiselt kohalt neljandaks. Teiseks tõusis hoopis serblanna Jelena Jankovic ning kolmandaks kerkis Taani esindaja Caroline Wozniacki.

Wimbledoni avaringis Kanepile kaotanud austraallanna Samantha Stosur tõusis koha võrra ja on nüüd viies, kuuendaks langes vigastuse tõttu Wimbledonist eemale jäänud venelanna Jelena Dementjeva.

Wimbledoni finaalis Serena Williamsile alla jäänud venelanna Vera Zvonarjova tõusis 21. kohalt üheksandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles