Kruuda: tänased tulemused pole veel tapvad

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel nädalal peetava Poola MM-rallil sõideti täna testikatse ja kolm kiiruskatset. Rallil teevad WRC2 arvestuses kaasa ka Ott Tänak, Martin Kangur ja Karl Kruuda. Drive DMACK Fiesta Trophy sarjas kihutab Sander Pärn.
Sellel nädalal peetava Poola MM-rallil sõideti täna testikatse ja kolm kiiruskatset. Rallil teevad WRC2 arvestuses kaasa ka Ott Tänak, Martin Kangur ja Karl Kruuda. Drive DMACK Fiesta Trophy sarjas kihutab Sander Pärn. Foto: Timo Anis

Poola MM-ralli avapäeva järel WRC2 sarjas 3. kohta hoidev Karl Kruuda selgitas, et kiiremini sõitmast segas tõrkuv auto. Liider Ott Tänakule kaotab Kruuda 31 sekundit.

«Sain autoga vastu näppe… kiiruskatsete stardi osas kaotame liiga palju,» tõdes Kruuda. «Tegime küll kõiksugu teste, aga ikka ei saa aru, milles viga – auto ei lähe korralikult pöördesse. Teisel kiiruskatsel pingutasin küll rohkem, aga ei saa midagi teha, kui turboklapp läheb ühel hetkel lahti ja kogu rühk kaob ära. Sellises olukorras muutub meie masin tavaliseks 1,6 liitrise mootoriga autoks, millel on nelivedu.»

Pärast viimast kiiruskatset oli autodele ettenähtud 45-minutiline hooldus ja selle ajaga lootis Kruuda masinat putitata. «Saadame kogu info Peugeot` tehasesse, võib-olla on viga mootoris, aga kindlasti proovima ka seda klappi vahetada,» rääkis ta. «Õnneks pole tänased tulemused veel tapvad, pikk ralli on ees.»

Poola MM-ralli jätkub reedel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles