Sander Pärn Poola ralli avapäeva järel: tuleb põnev lahing

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn.
Sander Pärn. Foto: Timo Anis

Poola MM-ralli, mis algas neljapäeval, on ühtlasi selle aasta Drive DMACK Fiesta Trophy sarja teiseks etapiks. Sander Pärn ja James Morgan (Ford Fiesta R2), kes on peale Portugali MM-rallit sarja liidrid, lõpetasid kolmest katset koosnenud Poola MM-ralli avapäeva oma klassi kolmandal kohal.

Päeva esimesel katsel olid Pärn ja Morgan oma arvestuse teised, kaotades katse võitnud Quentin Gibertile 0,4 sekundit. Järgmisel katsel olid nad oma arvestuse neljandad. Publikukatsel oli nende aeg Drive DMACK Fiesta Trophy sarjas kaheksas ja sellel oli ka oma põhjus. 

«Publikukatsel olime paaris ühe kohaliku sõitjaga, kes paraku ajas paarisrajal ühe koha nii sassi, et sattus meie ette rajale. See tähendas, et pidime kurvis kiirendamise asemel pidurdama ja temast mööda sõitma. Õnneks tõmbas ta ise kohe raja äärde, kui sai aru, et on valel rajal. Päeva esimene katse oli meile väga hea, kahjuks jäi väga vähe puudu katsevõidust. Päeva teisel katsel tegime ühe sõiduvea, mis läks meile maksma oma 4-5 sekundit. Vahed on hetkel üsna väikesed ja homme (täna- toim.) ootab ees põnev lahing,» rääkis Pärn peale esimest päeva.

Drive DMACK Fiesta Trophy sarja liider peale esimest päeva on Tom Cave, teine Quentin Gilbert, Pärn on kolmas, kes kaotab neile vastavalt 8,9 ja 1,2 sekundit.

Täna alustatakse Eesti aja järgi kell 10.10 Poola MM-ralli neljanda katsega, misjärel liigub ralliseltskond järgnevaks neljaks katseks Leetu. Päeva kaheks viimaseks katseks tullakse taas Poolasse tagasi. Kokku sõidetakse reedel seitse katset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles