U19 koondis alistas Balti turniiril Soome

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallid.
Jalgpallid. Foto: Mihkel Maripuu

Eile algas Leedu Balti turniir U-19 jalgpallikoondistele. Avamängus suutsid eestlased sarnaselt kaks aastat noorematele eakaaslastele alistada Soome 2:0.

«Võimas võit, sest ega Soomet iga päev ei võida. Alguses oli väga lahtine mäng ja (Rauno) Sappinen sai viiendal minutil juba 1-1 olukorda, aga vastaste väravavaht suutis tõrjuda. Oli lahtine mäng mõlemapoolsete võimalustega,» rääkis noortekoondise peatreener Marko Lelov portaalile jalgpall.ee.

Avapoolajal suutis penalti tõrjuda ka Eesti väravavaht Matvei Igonen.

Teisel poolajal asus Eesti 62. minutil kohtumist juhtima, kui täpne oli Herol Riiberg. «Kasti ääres tegid seinasöötu ja umbes 11 meetri pealt suutis Riiberg külmavereliselt olukorra ära kasutada,» kirjeldas olukorda noortekoondise peatreener. Mängu 69. minutil teenis Eesti penalti. Frank Liivaku löögi suutis küll Soome väravavaht tõrjuda, kuid tagasi põrkunud palli lõi Liivak ikkagi väravasse.

«Pärast esimest väravat tegelesime pigem kaitse kindlustamisega ning hakkasime saama häid kontrarünnaku võimalusi. Targema mänguga oleksime võinud realiseerida veel. Distsipliin ja mänguvalmidus olid täna head, aga kindlasti on meil vaja parandada oma nõrku kohti, sest täna tehti ka paar n-ö koolieksimust,» sõnas Lelov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles