Aivar Pohlak Kuku jalgpallipäevikus: klubijuhina aktsepteeriksin Suareze karistust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak.
Aivar Pohlak. Foto: Viktor Burkivski

FIFA määras eile Uruguay koondise ründajale Luis Suarezile neljakuulise jalgpallis tegutsemise keelu, mis puudutab lisaks Uruguay koondisele ka Suarezi koduklubi FC Liverpooli. Briti ajakirjandus tegi kiire arvutuse, mis näitab, et Suarez peab kõrvale jääma 13 Liverpooli mängust.

Antud juhtum teravdab niigi pingelisi suhteid klubide ja koondiste vahel. Tänases Kuku jalgpallipäevikus uuris saatejuht Andres Must Eesti Jalgpalli Liidu ja FC Flora presidendilt Aivar Pohlakult, milles seisneb FC Liverpooli süü.

«On elementaarne, et kui tegu ületab mingisugused piirid, siis ületab ka karistus selle teo keskkonna piirid,» leiab Pohlak. «Kui Suarez olnuks FC Flora mängija, siis ma kahtlemata aktsepteeriksin määratud karistust.» Samas tunnistab Pohlak Kuku jalgpallipäevikus, et temasugused klubijuhid on maailmas pigem vähemuses.

Saate teises pooles analüüsis alagrupimänge FC Flora peatreener Norbert Hurt.

Kuula saadet siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles