Wimbledoni poolfinaalis kaotanud Murray kavatseb treeneri vallandada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray (vasakul) ja Miles Maclagan.
Andy Murray (vasakul) ja Miles Maclagan. Foto: SCANPIX

Briti esireket Andy Murray on oma viimase aja tulemustes nii pettunud, et lõpetab ilmselt koostöö oma treeneri Miles Maclaganiga.

Kahel korral suure slämmi tenniseturniiridel finaali jõudnud Murray lootis tänavu kodupubliku ees Wimbledonis oma karjääri esimese suure slämmi turniirivõidu teenida, ent paraku jäi tema laeks poolfinaal, vahendab Daily Mail.

Noormees süüdistab kaotuses oma treenerit, kelle tool kõikus juba enne Wimbledoni. Mäletatavasti mängis Murray jaanuaris Austraalia lahtistel finaalis, kus kaotas Roger Federerile, pärast seda vajus ta aga mõõnaseisu ja pole viimastel kuudel väga heas vormis olnud.

Murray ja Maclagan alustasid koostööd 2007. aastal, viimasel ajal on Murray pärast iga kaotust oma viha treeneri peal välja elanud, sama tegi ta ka oma eelmiste juhendajate Mark Petchey ja Brad Gilbertiga.

«Tennises juba on niimoodi, et kui tulemust ei tule, maksab selle eest treener,» sõnas Murrayle lähedalseisev isik.

Daily Mail spekuleerib juba ka võimaliku asendaja teemadel – väidetavalt on Murray huvitatid austraallase Darren Cahilli teenetest. Cahill on juhendanud endisi maailma esireketeid Andre Agassit ja Lleyton Hewittit.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles