Pärn on Poola rallil oma klassi liider: rööpas sõitmine sobib meile

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn.
Sander Pärn. Foto: Timo Anis

Sander Pärn on Poola MM-rallil Drive DMACK Fiesta Trophy sarjas pärast teist päeva liidrikohal, edestades lähimat konkurenti pea poole minutig.

Avakatsel oli Pärn oma klassi kolmas, kaotades oma klassi kiireimale, Tom Cave'ile 0,4 sekundit. Leedus sõidetud katsetel oli Pärn kiireim, samuti oldi kiiremad taas teisel korral läbitud Poola katsel.

«Täna oli meile korralik päev, eriti hästi sobisid meile Leedus sõidatud katsed ja on kahju, et me ei saanud neid teist korda sõita. Rööpas sõitmine sobib meile, oleme nende tingimustega harjunud juba sellest ajast, kui meid juhendasid Urmo Aava ja Kuldar Sikk Aava-Sikk Noorte Rally Team'ist. Homne eesmärk on hoida positsiooni ja püüda katsevõite,» sõnas Pärn.

Laupäeval sõidetakse kokku kümme kiiruskatset, kogupikkusega 161,58 kilomeetrit, esimesele katsele stardib esimene auto kell 9.00 Eesti aja järgi.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles