Liisi Rist võitis ka grupisõidu meistrikulla

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Rist.
Liisi Rist. Foto: Eesti Jalgratturite Liit

Palamusel jätkuvatel jalgratta maanteesõidu Eesti meistrivõistlustel sõideti täna ennelõunal naisjuunioride ja naiseliitratturite grupisõit, mille võitis Liisi Rist.

Kuuest ringist koosnenud 76,8-kilomeetrise võidusõidu otsustavad momendid leidsid aset umbes poolel võistlusmaal kui teistest eraldusid Liisi Rist (S.C Michela Fanini Rox) ja Liisa Ehrberg (Peloton). Üheskoos siiski pikalt ei sõidetud ning peagi läks Rist oma teed, et jätkata allesjäänud pool võistlusmaad uhkes üksinduses kullani.

Peagi eraldus peagrupist ka Kristel Koort (Investment Agency Team), kes liitus Ehrbergiga ning üheskoos asuti liidrit jahtima, kuid Risti tempole nad rohtu siiski ei leinud. Hõbe ja pronksmedal jagati sõidu viimastel kilomeetritel, kus peale jäi Ehrberg ning edestas mõne sekundiga Koorti.

Naisjuunioride arvestuses pälvis finišispurdiga kuldmedali üldarvestuses kuuenda koha saanud Mari-Liis Mõttus (Haanja Rattaklubi). Naisjuunioride hõbemedali teenis Rahel Kallas (Kalevi Jalgrattakool) ning pronksi Kärolin Varblane (Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles