Pique eesseisvast poolfinaalist: Saksamaa on favoriit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Pique
Gerard Pique Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondislane Gerard Pique tunnistas, et kolmapäevases poolfinaalis on Saksamaa kahtlemata favoriidi rollis.

Nimelt lähevad Hispaania ja Saksamaa kolmapäeval vastamisi Lõuna-Aafrika Vabariigis jätkuva MM-finaalturniiri poolfinaalis, vahendab Goal.com.

Pique kinnitas, et on ülimalt rahul, et Hispaania tegi ajalugu ja jõudis esmakordselt nelja parema sekka, ent väitis, et Saksamaa imeline mänguvorm tähendab, et nemad on kolmapäevases mängus favoriidid.

Hispaania sai 2008. aasta EMi finaalis Saksamaast 1:0 jagu, Pique arutles, et sel korral tuleb neil ilmselt Saksamaa alistamiseks kõvasti rohkem vaeva näha.

«Saksamaa on väga raske vastane, nad on tugevad ja mängivad head jalgpalli, neil on palju suurepäraseid mängijaid, seetõttu on neid kindlasti raske peatada,» arutles Pique. «Kui oled juba poolfinaalis, siis erilisi favoriite polegi, samas, Saksamaa alistas Argentina 4:0 ja Inglismaa 4:1, see näitab, et nad on heas hoos. Aga eks paistab.»

«Nii Saksamaal kui Hispaanial on koondises uusi mehi, sellepärast pole see kindlasti samasugune mäng nagu kaks aastat tagasi,» jätkas ta. «Saksamaal on palju uusi noori mehi, kes väga hästi mängivad.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles