Video: Poola rallil rada lõiganud Mikkelsenile määrati tingimisi karm karistus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Mikkelsen.
Andreas Mikkelsen. Foto: SCANPIX

Poola rallil neljapäeval peetud teise kiiruskatsel ühe kurvi sirgeks sõitnud Andreas Mikkelsenile määrati teo eest 5000-eurone rahatrahv koos hoiatusega, et kui norralane selle hooaja jooksul veel korra samasuguse rikkumisega patustab, eemaldatakse ta järgmiselt rallilt.

Mõistagi on rallil kurvide lõikamine lubatud, kuid nagu allolevast videost näha, kihutas Volkswageni rooli keerav Mikkelsen kõigi nelja rattaga üle muru, jättes kurvi täielikult võtmata. Koos Volkswageni tiimijuhi Jost Capito ja mänedžeri Sven Smeetsiga kohtunike ette aru andma kutsutud Mikkelsen tunnistas eksimust ja nõustus karistusega.

Mikkelsen heitleb Poola rallil meeskonnakaaslase Sebastien Ogieriga esikoha pärast, 14. katse järel on Ogieri edu vaid 16,7 sekundit. MM-sarja üldarvestuses on norralane neljandal kohal, jäädes kolmandal tabelireal olevast Mads Östbergist maha vaid kolme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles