Sander Pärn ja James Morgan jätkavad Poola MM-rallil oma klassi liidrikohal

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn ja James Morgan.
Sander Pärn ja James Morgan. Foto: Timo Anis

Poola MM-ralli kolmas võistluspäev oli sõitjatele küllaltki pikk ja keeruline ja osad Drive DMACK Fiesta Trophy sarja sõitjad katkestasid ralli erinevatel põhjustel. Sander Pärn ja James Morgan läbisid päeva ilma probleemideta ja lähevad ralli viimasele päevale vastu Ford Fiesta R2 autodega sõidetava Drive DMACK Fiesta Trophy sarja liidritena.

Nende edu lähima jälitaja Tom Cave'i ees on 27,6 sekundit. Kümnest katsest võitsid Pärn ja Morgan viis, saades sellega juurde viis lisapunkti. Ühte katset Drive DMACK Fiesta Trophy sarja sõitjad läbida ei saanud, kuna üks varem startinud võistlejatest oli seal teinud avarii. Eesmärk liidrikoht säilitada ja näidata head kiirust sai täidetud. 

«Eile oli korralik päev, meie kiirus oli hea, püsisime tee peal ja vältisime vigu,» kommenteeris Pärn. Päeva pikimal, 35,17 kilomeetrisel katsel, mida sõideti kaks korda, andsid Pärn ja Morgan aega ära, kuna olud olid seal üsna keerulised. «See oli üsna keeruline katse, kus oli lihtne teha vigu ja sain sellest üsna katse alguses aru. Kuna meil oli varu, siis otsustasin seda katset rahulikumalt võtta, et vältida vigu ja rehvipurunemisi,» selgitas Pärn. 

Ralli viimasel päeval sõidetakse neli kiiruskatset ja Pärna sõnul otsustavad nad esimese katse järgi, millise taktikaga ülejäänud katsed läbida. «Vaatame hommikul, mis plaaniga läheb rajale Tom Cave, kas ta alustab kohe rünnakuga või mitte,» rääkis Pärn. Tema jutu järgi on pühapäeva kaks esimest katset samad, mida sõideti ralli esimesel päeval ja seal oldi temaga üsna võrdsed. «Ralli eelviimane katse on Mikolajki publikukatse ja viimane üks täna sõidetud katsetest, mille me võitsime. Kindlasti tahame saada siit võimalikult palju punkte ja säilitada Drive DMACK Fiesta Trophy sarja liidrikoha peale Poola MM-rallit,» lisas Pärn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles