4. Tartu Rulluisumaratoni esimene registreerimisvoor lõpeb 16. juulil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rulluisumaraton.
Tartu Rulluisumaraton. Foto: Andres Ehrenpreis

8. augustil 2010 toimuvale SEB 4. Tartu Rulluisumaratonile distantsidega 36 ja 15 km, ootavad korraldajad sel aastal 1500 uisusõpra.



 Kolme hooajaga on see võistlus kasvanud lähiriikide suurimaks rulluisutamise ürituseks.

Uuendusena toimub sel aastal koostöös Tristar111 Estonia võistlusega ka ühisarvestus neile, kes võtavad osa nii 6.-7. augustil Pühajärvel toimuvast triatlonist kui ka 8. augustil toimuvast rulluisumaratonist.
Võistluseelselt 7. ja 8. augustil viib Hawaii Express Tartus läbi tasuta rulluisukoolituse lastele, et väikestel spordisõpradel uisutamiseks jalad kindlamaks saaksid.

Korraldajad tuletavad meelde, et kõige soodsama osavõtumaksuga (nüüd 36km 300 kr ja 15km 200 kr, hiljem 36km 400 kr ja 15 km 300 kr) on SEB 4. Tartu Rulluisumaratonile viimane võimalus registreeruda reede 16.juulini. Oma nime saab üles anda internetis www.tartumaraton.ee  kaudu ning Hawaii Expressi kauplustes üle Eesti.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles