Ramos: Gerrard ja Cole liituvad Madridi Realiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos
Sergio Ramos Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondislane Sergio Ramos avaldas, et on täiesti veendunud, et Madridi Reali uue peatreeneri Jose Mourinho selle suve kaks suurimat ostu on inglased Steven Gerrard ja Ashley Cole.

Inglismaal on juba mõnda aega ringelnud kõlakad, et Liverpooli kapten Gerrard vahetab ilmselt klubi ning et Cole siirdub tõenäoliselt Chelseast välismaale, vahendab Metro.

«Ma tõepoolest arvan, et nad mõlemad tulevad Madridi Reali,» sõnas Ramos. «Oleme varemgi inglasi värvanud, näiteks David Beckhami ja Michael Oweni. Mind ei üllataks, kui suvel meiega liituvad mängijad oleks inglased.»

«Ashley Cole on suurepärast mängija, minu arvates on ta maailma parim vasakkaitsja ning tema ja Didier Drogba on Chelsea parimad mängijad,» jätkas Ramos. «Kui mängija on omal positsioonil maailma parim, aga ta ei mängi Madridi Realis, on see raiskamine.»

Ramose sõnul oli ta vestelnud Cristiano Ronaldoga, kes tunnistas, et Cole on raskeim vastane, kelle vastu ta mänginud on. «Kui maailma parim jalgpallur niimoodi ütleb, on see suur kompliment,» arvas Ramos. «Ta on täpselt selline mängija, keda meil vaja oleks.»

Ramos rääkis suure õhinaga ka Gerrardist, öeldes, et see pole mingi saladus, et Madridi Real Gerrardi oma ridadesse ihkab. «Ta on praegu sellises seisus, et vajab võite,» vihjas Ramos Liverpooli kehvale hooajale. «Võin garanteerida, et meie ta võidab.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles