Poolas hukkus 22-aastane Eesti veemotosportlane

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Peetsmann
Raivo Peetsmann Foto: Eesti Veemoto Liit

Eesti veemotot on tabanud sügavalt traagiline õnnetus, kui Poolas toimunud paadiklassi OSY-400 MMil suri raskete vigastuste tagajärjel 22-aastane Tartu võidusõitja Raivo Peetsmann. 

Õnnetus juhtus kolmanda võistlusstardi kolmanda ringi kolmandas pöördes, kui Peetsmann oli viiendal kohal. Konkurendi otsasõidu tagajärjel saadud vigastused said talle saatuslikuks. Poolas toimunud MM oli Peetsmannile esimeseks tiitlivõistluseks, vahendab Eesti Veemoto Liidu kodulehekülg.

Alaliit avaldas ka sama paadiklassi kahekordse maailmameistri Sten Kalderi järelhüüde oma sõbrale.

«Jumal on võtnud meilt ühe kõige ausama, heasüdamlikuma ja siirama inimese, keda ma olen kunagi tundnud. Raivo oli veemoto huviline juba lapsest saati, jõe ääres aastaid võistlusi vaatamas käinud ja ma mäletan kui ta mulle 2010. aastal kirjutas, et tahaks veemotoga tegelema hakata ja kui me ta esimest korda vee peale saime, siis ta lihtsalt plahvatas õnnest. Iga võistlus tegi ta tõeliselt õnnelikuks ja ta oskas seda nautida rohkem kui keegi teine. Ta hindas kõike, mida tema heaks tehti ja pingutas veemoto nimel nii kuidas suutis, aga elu on nii kuradima ebaõiglane.

Ma lihtsalt ei suuda sellega leppida ja soovin, et ma poleks veemotoga ära lõpetanud ja Raivo poleks selle paadiga seal võistelnud. Kõik võiks olla hästi

Sügav kaastunne perele!»

Eesti Veemoto Liit avaldab omaltpoolt siirast ja sügavat kaastunnet Raivo Peetsmanni lähedastele.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles