Hüvasti, Barcelona? Kosovo klubi pakub Suarezile pääseteed

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez
Luis Suarez Foto: SCANPIX

Itaalia kaitsja Giorgio Chiellini hammustamise eest neljakuulise jalgpallis tegutsemise keelu saanud Uruguay ründaja Luis Suarez on saanud ootamatu lepingupakkumise Kosovo kõrgliigaklubilt Hajvalialt.

Kuna Suarez ei tohi neli kuud ühegi FIFA egiidi alla kuuluva klubi ega koondise juures isegi treeningutel osaleda, Kosovo aga FIFAsse (veel) ei kuulu, otsustas Hajvalia klubi juht Xhaviot Pacolli võimalust kasutada. «Usun, et ta tohiks Kosovos mängida. Seega koostame pakkumise ja saadame selle Liverpoolile,» lubas Pacolli Suarezi praeguse koduklubiga ühendust võtta.

Hajvalia on valmis Liverpoolile maksma 25 000 naela ning Suarezile 1200 naela kuus. «Talle võib see summa naeruväärsena tunduda, aga enamat me ei suuda,» lausus Pacolli kohalikule kanalile Sport Plus. «Kui ta tahab tulla ja mängida, on ta teretulnud.»

Hajvalia lõpetas Kosovo Superliigas eelmise hooaja kuuenda kohaga. Klubi omanik on kuulus folklaulja Meda.

Kuulujutud viivad Suarezi järgmiseks hooajaks Barcelonasse, kes oleks valmis Liverpoolile uruguaylase eest tasuma tema väljaostuklausli ehk 40 miljonit naela. Saurezi karistuse tõttu on üleminek aga küsimärgi alla sattunud. Liverpooliga mullu detsembris uue lepingu sõlminud Suarez teenis lõppenud hooajal nädalas 170 000 naela, uuest hooajast tõuseb see summa 200 000 naelani. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles