Kanada noor täht kukutas Williamsi alistaja konkurentsist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eugenie Bouchard.
Eugenie Bouchard. Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiri tänaseid mänge on taas seganud vihm, kuid pärastlõunal saadi kohtumistega jätkata. Peaväljakul alistas 20-aastane kanadalanna Eugenie Bouchard tasavägises neljanda ringi mängus 7:6 (5), 7:5 prantslanna Alize Cornet', kes eelmises ringis sai jagu maailma esireketist Serena Williamsist.

Veerandfinaalis on Bouchardi vastaseks kas maailma seitsmes reket Angelique Kerber või Prantsusmaa lahtiste võitja, edetabelis viiendat kohta hoidev Maria Šarapova. Turniir sai läbi ka edetabeli 16. reketi Caroline Wozniacki jaoks, kes jäi 2:6, 5:7 alla Barbora Zahlavova Strycovale (WTA 43.). Tšehhitari veerandfinaalivastane on kaasmaalanna Petra Kvitova, kes alistas kindlalt 6:3 ,6:2 hiinlanna Shuai Pengi. Veerandfinaali pääses samal tabelipoolel ka Lucie Safarova, kes oli järjekordses Tšehhi tennisistide omavahelises duellis 6:0, 6:2 üle Tereza Smitkovast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles