Löw: Bundesliga läheb aina paremaks

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw usub, et pärast rahvuskoondise nii imelisi esitusi MMil pöörduvad kõik suuremad Euroopa klubid just Saksamaale mängijaid värbama, sest Bundesliga on oluliselt paranenud.

«Saksamaal on hea süsteemi nimel palju vaeva nähtud. Tähelepanu on pööratud intelligentsele jalgpallile, oleme saanud paremaks,» sõnas Löw.

Sakslane rääkis, et nad on tänu edukatele klubidele kõrgelt hinnatud, tuues eraldi välja Müncheni Bayerni. Peatreener uskus, et õigepea tulevad Euroopa klubid just Bundesliga mängijaid jahtima

Saksamaa Bundesliga on Lõuna-Aafrika MMi poolfinaalides ka kõige rohkem esindatud – tervelt 28 mängijat on just sellest liigast.

Eelseisva kohtumise kohta Hispaaniaga arvas Löw, et kõige olulisem on just ründava jalgpalli mängimine. See, kui palju keegi palli valdab, ei olevat tema sõnul nii oluline.

Mees nentis, et Hispaania on tugev. «Neil on head mängijad, peame võitma kollektiivselt. Jalgpallureid nagu Iniestat, Xavi ja Xabi Alonsot pole mõtet individuaalselt võita – just tiimitöö on tähtis. Samuti ei tohi anda võimalusi David Villale ja Fernando Torresele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles