Tarmo Kinki jahib Euroopas mängiv Ungari klubi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: Andres Haabu

Kui mai keskel läksid liikvele jutud, et Ungari kõrgliigas kolmandana lõpetanud Ferencvaros soovib suvel oma meeskonda Tarmo Kingiga täiendada, siis nüüd tunneb mehe vastu huvi hoopis Diosgyöri VTK, vahendab Soccernet.ee Ungari meediat.

Eesti koondise ründaja pooleaastane leping Ungari kõrgeimast seltskonnast välja langenud Kaposvari Rakocziga sai läbi eile ja nii on ta nüüd vaba mees liituma kellega tahes. Kosilasi tal jagub, sest viimastel kuudel näitas ta end Kaposvari klubi ridades väga heast küljest, saades kirja ka neli väravat.

Nüüd on erinevad Ungari meediaväljaanded aga kindlad, et Kink liitub Diosgyöriga. Nimelt vajab meeskond täiendust Euroopa liiga mängudeks, kuhu jõuti karikavõidu toel. Esimeses ringis heideldakse Malta klubi FC Birkirkaraga, kuid teises ringis ootaks DVTK-d edasipääsu puhul kas Makedoonia või Bulgaaria tiim ning selleks soovitakse võistkonda tugevada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles