Ojamaad tahab enda ridadesse nimekas Šoti klubi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: Varssavi Legia Facebooki leht

Eesti koondise ründaja Henrik Ojamaa ümber käiv üleminekusaagal ei näe lõppu tulevat - nüüd soovib teda juba Šotimaa klubi Hibernian FC, vahendab Soccernet.ee.

Nimelt kirjutas The Scottish Sun, et 300 000 naelsterlingu eest Motherwellist Varssavi Legiasse siirdunud Ojamaa vastu tunneb vaid kahe liigaväravaga lõppenud hooaja järel huvi Hibernian. Tegu on juba kolmanda nimega, mis lühikese aja jooksul üles on kerkinud - eelnevalt on huviliste sildi all räägitud Jeruusalemma Beitarist ja Taani klubist Randers.

Pika ajalooga Hibs on aastaid Šotimaa tugevate keskmike hulka kuulunud ja neljal korral ka meistriks tulnud, ent langes tänavuse hooaja järel koos samaväärselt suure linnarivaali Heartsiga (mõlemad on pealinna Edinburghi klubid) esiliigasse. Ojamaa siirdumine Hiberniani on siiski ülimalt ebatõenäoline, sest tal on Legiaga sõlmitud kolmeaastasest lepingust läbi vaid üks, mis tõstab ta hinna päris kõrgeks. Lisaks on kaheldav Ojamaa enda soov mängida Šotimaa esiliigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles