Barcelona alustab läbirääkimisi Suareze meeskonda toomiseks

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Täna arutatakse Londonis Barcelona ja Liverpooli ametnike vahel suure tõenäosusega Luis Suareze üleminekut Hispaania klubisse.

Suarezel on nelja-aastane leping Liverpooliga, kuid hetkel on tal jalgpalliga tegelemise keeld Georgio Chiellini hammustamise pärast jalgpalli MMil.

2011. aastal maksis Liverpool Suareze eest Amsterdam Ajaxile 22,7 miljonit naelsterlingit. Nüüd on aga mehe hind kerkinud 80 miljoni naelani. Sellegi poolest on Barcelona arvatavasti Suareze eest nõus maksma 60 miljoni naela ringis. Lõplik summa sõltub sellest, kas tehingusse kaasatakse ka muid mängijaid.

Barcelona spordidirektori Andoni Zubizarreta sõnul on Suarez suurepärane jalgpallur. «Kõik teavad, et ta mängis eelmisel hooajal erinevatel ründepositsioonidel, aga kõik teavad ka seda, et ta on Liverpooli mängija,» kommenteeris Zubizarreta.

Esmaspäeval palus Suarez ka avalikult Chiellini hammustamise pärast vabandust. «Suarez näitas vabandamisega, et ta on piisavalt alandlik, et tunnistada oma viga ning see on väga oluline,» nentis Zubizarreta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles