Hurt Argentinast: nad ei ole suutnud kedagi veel mänguliselt üle mängida

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentiinlased väravat tähistamas.
Argentiinlased väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Üks tänavuse jalgpalli MM-finaalturniiri favoriite Argentina jõudis eile õhtul pingelise duelli järel veerandfinaali, kui lisaaja järel alistati 1:0 Šveits.

Kui Šveits seisis argentiinlaste rünnakutele sitkelt vastu, siis lõpuks olid otsustajateks ikkagi Lõuna-Ameerika tiimi suured staarid. Neljakordse maailma parima mängumehe Lionel Messi ilusa eeltöö vormistas 118. minutil võiduväravaks Angel Di Maria. Seejärel tekkis šveitslastel veel paar head võimalust, kus korra raksatas Blerim Dzemaili pealöök ka posti. 

«Argentina puhul ei ole sel turniiril veel näha olnud, et nad oleksid suutnud kellegi mänguliselt üle mängida. Ka kohtumine Šveitsiga oli samasugune,» hindas FC Flora peatreener Norbert Hurt. «Argentina puhul ei olnud selgelt näha, kuidas nad tahavad vastaste kaitset lahti harutada. Kohtumise loogiline käik oligi, et mõni argentiinlaste tähtmängija võtab asja lõpuks enda peale ning aktiivsust näidanud Messi ja Di Maria otsustasid asja lõpuks ära.»

Eilse kohtumise käik ei olnud tänavuse turniiri kaheksandikfinaale arvesse võttes mingi üllatus ja vastas pigem senisele mustrile. Nii on hädas olnud mitmed favoriidid ja pääsu veerandfinaali tagasid nii Brasiilia, Holland, Prantsusmaa kui ka Saksamaa alles viimastel minutitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles