Federer kohtub Wimbledonis veerandfinaalis Wawrinkaga

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiri neljandas ringis alistas neljanda asetusega Roger Federer kolmes setis Tommy Robredot seisuga 6:1, 6:4, 6:4 ning pääses edasi veerandfinaali, kus järgmise vastasena ootab teda ees Stanislas Wawrinka.

«Ma olen väga rahul oma mängudega. Ma liigun ja servin väljakul hästi ning see on täpselt see, mida on tarvis, et siin turniiril kaugele jõuda,» rääkis Federer.

Federer on Wimbledonis triumfeerinud seitsmel korral. Tänavu jõudis Federer Londonis toimuval tenniseturniiril veerandfinaali 12. korda.

Federeri järgmiseks vastaseks on viienda asetusega kaasmaalane Stanislas Wawrinka, kes alistas 19. paigutusega hispaanlase Feliciano Lopezi 7:6 (7:5), 7:6 (9:7), 6:3.

«Loodetavasti saame Wawrinkaga peaväljakul mängida, sest sellist asja ei juhtu Šveitsi spordis tihti, et omavahel võtavad Wimbledonis veerandfinaalis mõõtu kaks šveitslast,» kommenteeris Federer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles