Ronaldo lapse sünnitas surrogaat?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Pühapäeva varahommikul oma kodulehel ja populaarsetes suhtlusportaalides isakssaamisest teada andnud 2008. aasta maailma parim jalgpallur Cristiano Ronaldo on viimastel päevadel kõmulehtedele kuhjaga tööd andnud.

Kuna Ronaldo ei avaldanud, kes on tema poja ema, püüavad kõik väljaanded seda iga hinna eest teada saada. Kuulujutuveskitele andis hoogu juurde ka Ronaldo teade, et hakkab üksi lapse eest hoolitsema, vahendab Daily Mail.

Tasapisi ongi hakanud erinevad versioonid pinnale kerkima. Kui alguses kirjutas üks Portugali ajaleht, et lapse ema on ameeriklanna, kellega Portugali koondise kaptenil oli mullu suvel üheöösuhe ning kellele maksti, et ta anonüümseks jääks, siis nüüd on lugu võtnud hoopis teise pöörde.

Portugali ajaleht Diario de Noticias kirjutab, et lapse sünnitas surrogaatema, kellele Ronaldo selle eest suure summa raha maksis. Väidetavalt eostati laps eelmise aasta suve lõpus San Diegos, kui Ronaldo seal puhkust veetis.  

Ronaldo poeg sündis 17. juunil, kui Madridi Reali täht ise veel Lõuna-Aafrika Vabariigis MM-finaalturniiril viibis.

Diario de Noticiase andmetel sõitis Ronaldo kohe pärast 29. juunil kaheksandikfinaalis Hispaaniale kaotamist Portugali, et oma poega näha.

Ronaldo õde Katia Aveiro avaldas, et tema vend on isakssaamise üle väga õnnelik. Lisaks sõnas jalgpalluri õde, et pisipoeg pidi olema oma isa koopia, tal on pruunid silmad ja paksud pruunid juuksed. «Laps näeb välja nagu tema, kuigi ta on veel nii pisike ja raske on ju ennustada, milliseks ta kasvab,» rääkis Katia Aveiro, kes koos Ronaldo emaga lapse eest hoolt kannab. «Ta on väga rahulik beebi, ainult sööb ja magab.»

Katia Aveiro sõnul peaks Ronaldo lähiajal avaldama ka oma poja nime, Portugali telekanali RTP andmetel hakkab aga uus ilmakodanik kandma nime Ronaldo Juunior.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles