Messi: kartsime juba kõige hullemat

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ja Angel di Maria.
Lionel Messi ja Angel di Maria. Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallikoondise tähtmängija Lionel Messi tunnistas, et MMi kaheksandikfinaal Šveitsi vastu oli nende jaoks väga raske ning vahepeal ta juba kartis, et tema MM-unistus saab kurva lõpu.

«Me kannatasime, kannatasime ja kannatasime. Kannatasime kõik koos,» rääkis Messi. «Kartsime juba kõige hullemat. Lõpus oli meil siiski õnne ning peame nüüd selle võimaluse ära kasutama ja edasi liikuma.»

«Olin sarnaselt teistele närvis, kuna me ei suutnud väravat lüüa. Teadsime, et vaid üks eksimus võib meid koju saata. Me ei tahtnud penalteid lüüa ja soovisime asja varem ära lahendada,» lisas ta Sportsmailile.

Argentina alistas Šveitsi tänu Angel di Maria 118. minuti väravale, millele tegi eeltöö just Messi. «Kui ma palli sain, siis plaanisin ise peale lüüa. Seejärel nägin aga Angelit ja andsin talle söödu, misjärel saime juba tähistada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles