Martin Reim: USA jalgpall on kindlasti tõusuteel

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim
Martin Reim Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eesti U-21 jalgpallikoondise peatreener Martin Reim tunnistas Belgia-USA mängu järel, et kuigi ameeriklased tegid sümpaatse esituse, olid belglased siiski paremad. «Kui lõpuemotsioonid kõrvale jätta, oli Belgia siiski tugevam meeskond. Võrreldes teiste kaheksandikfinaalidega oli selles paaris tasemevahe kõige suurem,» rääkis Reim.

USA jalgpalli tänavuse suure populaarsuse ja tuleviku kohta arvas Reim, et kuna Ameerika kõrgliigas MLSis on viimastel aastatel tehtud rohkelt tööd, on ameeriklaste väljavaated ka edaspidi helged.

«Kui kümme aastat tagasi läksid Euroopast mängijad Ameerikasse oma karjääri viimasteks aastateks, siis nüüd on hakanud sinna liikuma ka nooremaid ja parema tasemega mängijaid. Kuna MLS on tõusuteel, avaldab see efekti ka koondisele. Ja loomulikult on ameeriklaste trumbiks neile iseloomulik võitlemine kuni viimase hingetõmbeni, mida nägime ka mängus Belgia vastu. Seega on USA jalgpall kindlasti tõusuteel,» arvas Reim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles