Kriis Saksamaa MM-koondises: seitse mängijat jäi veerandfinaali eel haigeks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Müller on seni MMil Saksamaa kasuks löönud neli väravat.
Thomas Müller on seni MMil Saksamaa kasuks löönud neli väravat. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondis kohtub homme MMi veerandfinaalis Prantsusmaaga, kuid kohtumise eel on sakslaste peade kohal murepilved, kuna seitse nende mängijat on jäänud haigeks.

Senini ei ole täpseid andmeid haigeks jäänud meeste kohta, kuid väidetavalt on seitsme haigestunud palluri seas näiteks Thomas Müller, Mats Hummels ja Christoph Kramer.

«Asi ei ole nii hull. Ma ei soovi asja üle dramataiseerida,» teatas sakslaste juhendaja Joachim Löw kohalikule meediale ning lisas, et mõnel mehel on lihtsalt kurk haige.

Samas tunnistas Löw, et Mülleril olid juba enne eelmist mängu mõningased haigusnähud. «Reisime pidevalt erinevate kliimavöötmete vahet ja see on tavapärane, et see avaldab ka tervisele mõju,» lisas sakslaste juhendaja.

Nii ongi sakslased saanud Brasiilias järgi proovida erinevad klimaatilised olud. Kui avamängus Portugali vastu olid nad platsil ligi 30 kraadise kuumuse käes, siis USA vastu tuli mängida paduvihmast läbi vettinud väljakul.

Saksamaa ja Prantsusmaa vaheline kohtumine on homme Eesti aja järgi kell 19.00 kavas Rio de Janeiros.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles