Kas perekonna salatsemine teeb Schumacherile karuteene?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja tema abikaasa Corinna 2010. aasta oktoobris
Michael Schumacher ja tema abikaasa Corinna 2010. aasta oktoobris Foto: SCANPIX

Michael Schumacheri tervise ümber on poole aasta jooksul liikunud lugematul arvul kuulujutte ning mingit rahunemist sellel rindel näha ei ole. Lugejate huvi on üle maailma tohutult suur ning viimaste aastakümnete ühe värvikama ja säravama sportlase tervis läheb korda miljonitele. Samas teeb Schumacheri perekond kõik endast oleneva, et legendi tervislik seisund püsiks saladuses.

«Isegi talle väga lähedased inimesed ei tea, mis tegelikult toimub,» rääkis Schumacherist elulooraamatu kirjutanud tuntud ajakirjanik Karin Sturm. «Perekonna eesmärk on hoida kõike väga suured saladuses. Corinna (Michael Schumacheri abikaasa - toim) ei adu, et selline salatsemine toob kaasa vaid uusi spekulatsioone. Perekond on suure meediahuvi pärast mures, kuid tegelikult oleks mõistlik avaldada infot Schumacheri tegeliku olukorra kohta.»

Viimaste ametlike teadete kohaselt ei ole seitsmekordne maailmameister enam koomas, kuid pole teada, millal ta esmakordselt teadvusele tuli. Lisaks on nüüd ka avalik info, et vormelilegend viidi Prantsusmaalt Grenoble’i haiglast Šveitsi Lausanne’i taastusravile.

Korduvalt oma sõbral haiglas külas käinud endine meeskonnakaaslane Felipe Massa ei soostunud samuti CNNile täpsemalt Schumacheri olukorda kirjeldama, kuid avaldas siiski lootust, et tulevikus maailmakuulus sakslane siiski terveneb. «Muidugi on positiivne, et ta haiglat vahetas ja viibib nüüd kohas, kus saab spetsiaalset taastusravi. Ma loodan jätkuvalt, et ta aja jooksul paraneb. Saan vaid loota, et ta paraneb nii kiiresti kui võimalik ja on peagi taas siin koos meiega,» rääkis Massa enne Suurbritannia GP algust.

Schumacher viibib haiglas alates möödunud aasta viimastest päevadest, kui ta suusaõnnetuses raskelt pead vigastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles