U18 koondis kaotas napilt Leedule

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

U18 korvpallikoondise noormehed võõrustasid täna Audentese spordihallis Leedu eakaaslasi ja Rait Käbini juhendatav koondis pakkus tugevatele leedukatele südi vastupanu, kuid kaotas siiski napilt 69:67.

Kogu kohtumine möödus tasavägiselt: Leedu koondis oli küll pea kogu kohtumise vältel juhtpositsioonil, kuid eestlased püsisid pidevalt Leedu koondisest mõne silma kaugusel. Poolajaks olid Leedu noormehed väikeses 33:30 eduseisus. Teisel poolajal jätkus põnev korvpallilahing, mille saatus otsustati alles lõpuminutitel, mil olid kindlamad leedukad, kes võtsid napi 69:67 võidu, vahendas basket.ee.



Leedu resultatiivseim oli kuulsa Arvydas Sabonise poeg Domantas, kes viskas 14 punkti. Tautvydas Paliukenas lisas 12 ja Raimundas Zuklevicius 10 punkti. Üleplatsimees oli 18 punkti visanud Jaagup Russak. Ivo-Van Tamm ja Karl-Robin Jürjens lisasid 10 silma.



Päeva esimesed kohtumised lõppesid Läti koondiste võiduga. Läti neiud võitsid Rootsi eakaaslasi napilt 54:52 ning Läti noormehed said kindla 75:52 võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles