Valus kaotus Brasiiliale: Neymari jaoks on jalgpalli MM lõppenud

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymari grimassid pärast valusat kokkupõrget Juan Zuniga jalgadega.
Neymari grimassid pärast valusat kokkupõrget Juan Zuniga jalgadega. Foto: SCANPIX

Brasiilia ründaja Neymar vigastas jalgpalli MM-il Brasiilia-Kolumbia vahelises heitluses poolfinaali koha eest oma selgroogu nii tugevalt, et peab turniirilt eemale jääma.

87. mänguminutil hüppas Juan Zuniga Neymarile jalgadega selga ning mees viidi kanderaamil väljakult minema.

Brasiilia meeskonna arst Rodrigo Lasmari sõnul avastati Neymari selgroolülis mõra ja ründetähe jaoks on kodune MM-turniir lõppenud. Lasmari jutu järgi Neymar operatsiooni ei vaja ning jalgpallur vajab taastumiseks paari nädalat.

«Kõik teadsid, et Neymarile peetakse jahti,» sõnas Brasiilia peatreener Luiz Felipe Scolari. «Juba kolmes viimases kohtumises on talle üritatud jahti pidada, kuid keegi ei kuula meid,» lisas ta.

«See on meie jaoks suur kaotus,» kommenteeris Brasiilia keskkaitsja Fernandinho. «Me peame leidma võimaluse end kokku võtta ja olema tugevad pärast meie meeskonna parima mängija turniirilt eemale jäämist. Üritame turniiri võita ning pühendame selle võidu Neymarile,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles