FIFA asub uurima Neymari vastu tehtud viga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Zuniga (punases) hüppas põlvega Neymarile vastu selga.
Juan Zuniga (punases) hüppas põlvega Neymarile vastu selga. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline Jalgpalli Liit FIFA teatas, et nad asuvad uurima Kolumbia koondislase Juan Zuniga poolt brasiillaste staarile Neymarile tehtud viga. Zuniga hüppas eilses kohtumises mäletatavasti põlvega vastu Neymari selga ja brasiillasel tuvastati hiljem ühes selgroolülis mõra.

«Distsiplinaarkomitee analüüsib olukorda. Ausa mängu põhimõtted on meie jaoks väga tähtsad ning tahame väljakul keerulisi olukordi vältida,» teatas FIFA meediajuht Delia Fischer.

«Zuniga tegu oli väga vägivaldne. Ma arvan, et ta tegi seda meelega. Ma leian, et see ei olnud tavapärane mänguolukord. Ma ei oska öelda, kas see oli planeeritud, kuid see teguviis oli väga agressiivne ja vägivaldne,» kritiseeris kolumbialast Brasiilia jalgpallilegend Ronaldo.

Zuniga teatas ise, et ta ei soovinud Neymarile haiget teha ja ta kaitses lihtsalt oma koondise au. Arstide sõnul peab Neymar palliväljakult eemale jääma umbes neljaks nädalaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles