Tolmoff kaotas Venemaal poolfinaalis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Andres Haabu

15 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga Gatšina sulgpalliturniiril jäi Kati Tolmoffi laeks poolfinaal, sest ta kaotas seal esimesena asetatud maailma 44. reketile Stefani Stoevale (Bulgaaria) 17:21, 13:21.

Suurde sulgpalli tagasi tuleva Tolmoffi jaoks oli võistlus ikkagi väga edukas - aprillis pidi ta Soome lahtistel piirduma veel kvalifikatsiooniga, mais jõudis Hispaanias põhiturniirile ja seal teise ringi, nüüd sai koos kvalifikatsiooniga juba viis võitu.

Praegu edetabelis kahel võistlusel teenitud punktidega 442. kohal asuv Tolmoff peaks uuel nädalal tõusma ligi 200 koha võrra - kvalifikatsioonidest tal veel niipea pääsu ei ole, kuid et Gatšinas kuulus alistatute sekka ka maailma 56. reket, näitab see, et Tolmoff kuulub mängutasemelt juba praegu esisajasse. Edetabelis arvestatakse aasta kümmet paremat tulemust ja kui Tolmoff need võistlused kord täis saab, on päris korralik edetabelikoht ka olemas. Enne viie aasta tagust loobumisotsust oli ta parimana olnud edetabelis 32. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles