Pettunud Wilmots: olime paremad, Argentina ei tahtnud jalgpalli mängida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgia jalgpallikoondise peatreener Marc Wilmots.
Belgia jalgpallikoondise peatreener Marc Wilmots. Foto: SCANPIX

Belgia jalgpallikoondise peatreener Marc Wilmots oli pärast MMi veerandfinaali kaotust Argentinale pettunud, kuid samas oma mängijate üle uhke.

«Mängisime hästi, seejuures oli meie vastaseks täna meeskond, kes ei tahtnud jalgpalli mängida,» sõnas Wilmots kodumaisele väljaandele RTL Sports. «Kumb õigupoolest soosik oli, Argentina või meie? Nad ei üritanud viimase poole tunni jooksul võita midagi muud peale aja. Meie proovisime samas kõike, viisime isegi Daniel van Buyteni rünnakule,» viitas Wilmots keskkaitsja muutunud rollile.

Wilmotsi sõnul otsustas palju see, et Gonzalo Higuaini jalast sündinud ja lõpuks mängu ainsaks jäänud värav tuli juba mängu kaheksandal minutil. «Tegime ühe vea ja kaotasime. Argentina oli soosik, aga nad ei tahtnud seda rolli vastu võtta. Muidugi, võib-olla oleksime võinud ka ise kohati targemini mängida. Suutsime siiski mängu lõpus viis-kuus võimalust tekitada. Mängisime hästi ja olen pettunud, et välja langesime, kuid kogu turniiri võib õnnestunuks lugeda,» lausus Wilmots.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles