Sander Vaher sai MM-i sprindis Eesti parimana 29. koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Vaher
Sander Vaher Foto: Reigo Teervalt
Orienteerumise MM-il tegi kolmest sprindifinaali pääsenud eestlasest parima jooksu Sander Vaher, kes lõpetas 29. kohaga.

4,4 km pikkusel rajal Veneetsia tänavate ja kanalite rägastikus kaotas ta maailmameistriks tulnud taanlasele Sören Bobachile 1.38,3. Raja lõpuosas teevalikuvea teinud maailma edetabelijuht, šveitslane Daniel Hubmann, kaotas kullavõitjale 2,1 sekundit ja pronksi võitnud taanlane Tue Lassen 4,2 sekundiga.

Naisteklassis tuli 4,0 km pikkusel rajal maailmameistriks šveitslanna Judith Wyder ajaga 15.32,1. Teiseks tulnud rootslanna Tove Alexandersson kaotas talle 11,9 ja kolmandaks tulnud taanlanna Maja Alm 13,7 sekundiga. Eestlannad Evely Kaasiku ja Liis Johanson lõpetasid kohtadel 44 ja 45.

Järgmise alana on MM-il kavas uudne sprindi segateade, mis joostakse esmaspäeva õhtul Trento vanalinnas. Võistkonnad koosnevad kahest naisest ka kahest mehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles