Kas Liverpool palkab Suareze asemele skandaalse Balotelli?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli (vasakul) ja Luis Suarez
Mario Balotelli (vasakul) ja Luis Suarez Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskond müüb hammustamisskandaali sattunud Luis Suarezi suure tõenäosusega Barcelonale ning otsib uruguaylasele juba asendajat. Itaalia meedia andmetel võib selleks saada väga värvika minevikuga Mario Balotelli.

Tuttospordi andmetel oli AC Milani hingekirja kuuluv Balotelli lähedal Arsenaliga liitumisele, kuid need läbirääkimised jooksid liiva. Nüüd spekuleeritakse aga võimalusega, et Itaalia koondise ründaja liitub Liverpooliga ning hakkab seal asendama Suarezt.

Sama ajaleht avaldab lootust, et Liverpool võib olla Balotelli jaoks just õige klubi, kuna nad suutsid mitme aasta jooksul keerulise iseloomuga Suarezest maksimumi välja pigistada. Ehk õnnestub see ka teise pahapoisi Balotelliga.

AC Milano juht Silvio Berlusconi avaldas paari päeva eest, et loodab Balotelli just Inglismaale müüa, kuid mehe kehvad esitused MMil tegid olukorra keerulisemaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles