Brasiilia koondis vaidlustas Thiago Silva kollase kaardi

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thiago Silva teenis kohtumises Kolumbia vastu kollase kaardi.
Thiago Silva teenis kohtumises Kolumbia vastu kollase kaardi. Foto: SCANPIX

Brasiilia koondis vaidlustas meeskonna kapteni Thiago Silva veerandfinaali kohtumises Kolumbia vastu teenitud kollase kaardi. Kuna see oli Thiago Silva teine hoiatus sellel turniiril, siis peab ta poolfinaali pingilt vaatama.

Rahvusvaheline jalgpalliliit FIFA kinnitas, et Brasiilia on Thiago Silva kollase kaardi vaidlustanud. FIFA esindaja Delia Fischeri sõnul olukorda analüüsitakse.

Tavaliselt vaidlustatakse punaseid kaarte ning tõenäosus kollase kaardi annulleerimiseks on üsna väike. Viimati üritas kollast kaarti vaidlustada Madridi Real, kui kevadisest Meistrite liiga finaalist pidi kaartide tõttu eemale jääma Xabi Alonso. Tookord Alonso kollast kaarti ei tühistatud.

Kui aga FIFA Thiago Silva kollase kaardi tühistaks, siis oleks see vastuoluline ning võib kaasa tuua selle, et teised meeskonnad arvavad, et juhtorganid soosivad turniiri võõrustajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles