Neymar plaanib imesüsti toel MMi finaalis väljakule joosta

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar tuleb finaalis taas väljakule?
Neymar tuleb finaalis taas väljakule? Foto: SCANPIX

Jalgpalli MMi veerandfinaalis selgroogu vigastanud Brasiilia koondise ründaja Neymar ei ole matnud maha lootust finaalis väljakule tulla. Viimaste andmete kohaselt kaalub 22-aastane jalgpallitäht valuvaigistava süsti toel end mängukõlblikuks turgutada. Seda muidugi juhul, kui Brasiilia peaks poolfinaalis Saksamaast jagu saama.

Neymar sai raske vigastuse kohtumises Kolumbia vastu, kui Juan Zuniga talle põlv ees vastu selga hüppas. Ründaja kolmandas selgroolülis avastati mõra. Esialgu ei antud väiksematki lootusekübet, et Neymar võiks sellel MMil veel väljakule tulla.

Nüüd kirjutab aga Portugali ja Brasiilia meedia, et Neymar võib 13. juuli finaaliks mängukõlbulik olla. Brasiilia üks suurimaid väljaandeid Folha de Sao Paulo andmetel on Neymar on sõpradele ja perekonnale oma finaaliplaanidest juba teada andnud.

Globesport vahendab, et kolmanda selgroolüli vigastused on võrreldes ülejäänud selgroo osadega tunduvalt leebemad ning tavaline paranemise aeg võiks olla umbes 40-45 päeva. Neymar võib aga minna riskile ning mängida valuvaigistava süsti toel.

Samas ei ole 22-aastase jalgpallitähe plaan meeltmööda Brasiilia jalgpalliliidule. «Pole vähimatki võimalust, et ta sellel MMil veel mängib. Ta võib küll meeskonna juures olla, kuid ta ei mängi. Pole võimalustki,» kommenteeris liidu ametlik arst Joseph Luiz Runco.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles