MMi kõige viletsamad mängijad?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahuvusvahelise Jalgpalliliidu (FIFA) andmetel on nüüdse MMi kõige viletsamad mängijad Inglise koondise väravavaht Joe Hart, Hispaania koondise kaitsja Gerard Piqué, Šveitsi koondise kaitsja Philippe Senderos ja Portugali koondise kaitsja Fabio Coentrão.

FIFA andmed põhinevad infokogumissüsteemil Catrol Indexil. Selle abil mõõdetakse mängijate jooksude, löökide, söötude ja pallide saamise arvu, kirjutab Aftonbladet.

Samuti seda, kuidas mängijate manöövrid ja resultatiivsus mõjutavad oma meeskonna üldist mängu.

Jalgpallurite sooritust mõõdetakse astmel ühest kümneni, milles üks tähendab kõige nõrgemat sooritust ning kümme kõige paremat.

Kokku said praegusel MMil osalevatest mängijatest 44 jalgpallurit kõige madalamad punktid  4,1. Neist 13 mängis turniiril enam kui 45 minutit. Nende seas olid ka sellised kuulsused nagu Joe Hart, Gerard Piqué ja Fabio Coentrão.

Hart lasi oma väravasse kaks palli nii Inglise koondise kohtumisel Itaaliaga kui ka kohtumisel Uruguayga.

Inglismaa viimases mängus, mis toimus Costa Rica vastu, oli väravas Ben Foster.

Piqué mängis Hispaania-Holland mängus ning oli tunnistajaks viiele Hollandi väravavõimalusele. Ülejäänud kahes Hispaania alagrupikohtumises ta enam väljakule ei pääsenud.

Coentrão sai esimeses kohtumises Saksamaa vastu olla platsil 65 minutit. Ta oli sunnitud mängust lahkuma vigastuse tõttu kui seis oli 3:0 Saksamaa kasuks.

Šveitslane Senderos mängis MMil 81 minutit, kuid ta mäng jäi üsna kesiseks. Selle tõttu oli ta mänguaeg võrdlemisi lühike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles