Edetabel: vaata, kes on MMi kõige halvemad jalgpallurid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa väravavahi Joe Harti esitusi MMi kodulehekülg väga kõrgelt ei hinnanud
Inglismaa väravavahi Joe Harti esitusi MMi kodulehekülg väga kõrgelt ei hinnanud Foto: SCANPIX

Brasiilias toimuva jalgpalli MMi ametlik kodulehekülg peab arvet, kes on selle turniiri jooksul näidanud kõige paremat ja kõige halvemat mängu. Castroli indeksi nimetuse all on iga mängija saanud oma etteastete eest punkte ning seeläbi on kõik väljakul käinud mehed pandud paremusjärjestusse.

Varem on meediast läbi käinud tõik, et Argentina superstaar Lionel Messi ei mahu parimate mängumeeste edetabelis esikümnesse, kuigi on mänginud poolfinaali jõudnud meeskonna juures hindamatut rolli. Hetkel on Messi 9,41 punktiga 13. kohal.

Üllatavaid nimesid pakub aga ka tabeli kõige tagumine ots. Viimast ehk 560. kohta jagab terve hulk mehi, kelle hulgas on näiteks hollandlaste kangelane Tim Krul, Inglismaa väravavaht Joe Hart, Hispaania koondise keskkaistja Gerard Pique, Šveitsi mängumees Gelson Fernandes ja portugallane Fabio Coentrao. Kõigi nende meeste Castroli indeks on 4,11.

Napilt pääses viimasest kohast Belgia koondise noor täht Adnan Januzaj, kes on 4,13 punktiga 558. kohal.

Kes on aga poolfinaalide eel tabeli tipus? Esikohta hoiab Prantsusmaa ründestaar Karim Benzema (9,79), kes edestab napilt kolumbialast James Rodriguezi (9,74). Kolmandal kohal on pranstlasest kaitsja Raphael Varane.

Vaata kogu tabelit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles