Zopp teeb kaasa Tallinnas Nordecon Openil

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordecon Open 2014 tenniseturniiri esimene paigutus.
Nordecon Open 2014 tenniseturniiri esimene paigutus. Foto: SCANPIX

Järgmisel nädalal algab Tallinnas Tondil Tere Tennisekeskuses rahvusvaheline meeste ITF-sarja 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniir Nordecon Open 2014, kus teevad kaasa nii Eesti meeste esireket Jürgen Zopp kui ka värske Eesti tennisemeister Vladimir Ivanov.

Nordecon Open 2014 võistluste direktori Margus Uba sõnul teeb kuuendat aastat toimuva Tallinna ITF turniiri Eesti tennisepubliku jaoks huvitavaks kogu Eesti tennise paremiku osalemine.

„Turniiri kolmekordse võitja Jürgen Zopi osalemine teeb head meelt, lisaks näitasid eelmisel nädalal peetud Eesti meistrivõistlused, et ka värske Eesti meister Vladimir Ivanov on heas vormis. Nemad pääsevad üksikmängus otse põhiturniirile tänu ATP edetabelikohale, lisaks on turniiri korraldajal neli vabapääset ehk wild cardi. Wild card’id nimetan lähipäevil, kindlasti on nende hulgas aga US Tenniseakadeemia tenniselootus Kenneth Raisma,“ rääkis Uba.

Nordecon Openi kvalifikatsiooniturniir mängitakse 12.-13. juulil, põhiturniir toimub 14.-19. juulil. Kõik mängud toimuvad Tondil Tere Tennisekeskuses aadressil Sõjakooli tn 10. Kõikidel võistluspäevadel on sissepääs pealtvaatajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles