Eesti võistkond sai MMil 23. koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evely Kaasiku, Kenny Kivikas, Kristo Heinmann, Liis Johanson.
Evely Kaasiku, Kenny Kivikas, Kristo Heinmann, Liis Johanson. Foto: Elo Saue

Orienteerumise MM-il Itaalias võisteldi eile esmakordselt uuel alal – segavõistkondade sprinditeates, kus Eesti nelik sai 23. koha.

Neljaliikmelised teatevõistkonnad jooksid 15-minutilisi etappe järjestuses naine-mees-mees-naine. Võistlus kujunes tasavägiseks ja sündmusterohkeks, kuid lõpuks võtsid eeldatud favoriidid selle, mis õigusega neile kuulub: Šveits võitis ajaga 59.04, edestades Taanit kolme, Venemaad 11 ja Rootsit 21 sekundiga.

Eesti võistkond koosseisus Evely Kaasiku, Kenny Kivikas, Kristo Heinmann ja Liis Johanson tuli avavahetusest 34 võistkonna seas 25. kohal, tõusis teisel etapil kahe koha võrra ja 23. kohaga seekord lõpetatigi.

Nüüd siirdub MM linnatänavatelt metsa ja kolmapäeval võisteldakse pikima traditsiooniga alal – tavarajal. Eestlastest on võistustules Annika Rihma, Liis Johanson, Timo Sild ja Lauri Sild. Võisteldakse keskmäestiku tingimustes Lavarone'i lähistel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles