Kuumad pildid: kes võidaks Saksamaa-Brasiilia kaaslannade vastasseisu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cathy Fischer.
Cathy Fischer. Foto: SCANPIX

Täna õhtul peetakse jalgpalli MMil esimene poolfinaal, kus kohtuvad omavahel Saksamaa ja Brasiilia. Saksa väljaanne Bild pani õhtuse põnevusduelli eel omavahel vastamisi kuulsate mängumeeste naised ning ootuspäraselt kuulus võit sakslannadele, ent kuumadest piltidest ei jäänud puudu ka Brasiilia esindajannadel.

Bildi poolt koostatud vastasseisu võitsid sakslannad seisuga 4:1. Brasiilia kaunitaride ainukese punkti noppis Neymari kaaslanna Bruna Marquezine, kes oli omavahelises duellis parem Mario Götze tüdruksõbrast Ann-Katrin Brömmelist.

Teistes vastasseisudes hindas Bild ilusamateks oma rahvusmeeskonna esindajate kaaslannasid Sarah Branderit (Bastian Schweinsteigeri kaaslanna), Kathrin Gilchi (Manuel Neueri sõbratar), Cathy Fischerit (Mats Hummelsi kaaslanna) ja Lena Gercket (Sami Khedira sõbratar), kes olid paremad vastavalt Milene Marxist (Luiz Gustavo abikaasa), Susana Wernerist (Julio Cesari abikaasa), Clarice Alvesist (Marcelo naine) ning Glaucia Rozast (Fernandinho abikaasa).

Vaata Bildi valitud pilte ja võrdlust siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles