Video: Argentina koondise mängumees viskas treeneri apsaka üle nalja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ezequiel Lavezzi (vasakul), Lionel Messi ja Fernando Gago.
Ezequiel Lavezzi (vasakul), Lionel Messi ja Fernando Gago. Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallikoondise ja Pariisi Saint-Germaini klubi mängumees Ezequiel Lavezzi viskas koondise viimasel treeningul nalja, kui tegi salaja järgi peatreener Alejandro Sabella kummalist apsakat.

Kui Argentina kohtus veerandfinaalis Belgiaga, elas argentiinlaste peatreener Sabella üle äreva hetke, kui Gonzalo Higuaini virutas löögi latti. Sabella reageeris napilt mööda läinud olukorrale omapäraselt, kui hakkas justkui tagurpidi selili kukkuma.

Argentiinlaste juhendaja omapärane etteaste on juba vallutanud maailma erinevad naljalehed ja youtube'i keskkonna, kus Sabella kukkumist ohtralt erinevates kontekstides näidatakse. Oma panuse otsustas sellesse anda ka Ezequiel Lavezzi, kes poolfinaalieelsel treeningul kasutas juhust ning tegi Sabella kukkumist järgi hetkel, kui peatreener parajasti seljaga tema poole oli. Tiimikaaslastele pakkus Lavezzi trikitamine rohkelt nalja.

Argentina kohtub homses poolfinaalis Hollandiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles