Kreegi klubi värbas Poola koondislase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zbigniew Bartman (rünnakul)
Zbigniew Bartman (rünnakul) Foto: SCANPIX

Ardo Kreegi koduklubi Varssavi Polütehnikum sõlmis lepingu Poola võrkpallikoondise nurgaründaja Zbigniew Bartmaniga, kes krooniti 2009. aastal rahvusmeeskonnaga Euroopa meistriks.

Üle-eelmise hooaja poole peal siirdus 23-aastane ja 198 cm pikkune Bartman Poola klubist Czestochowa AZS Venemaa meeskonda Surguti Gazprom. Mullu pallis ta Itaalia kõrgliigas Taranto Prismas.

Polütehnikumi uueks kodusaaliks saab Varssavi Bialoleka linnaosas asuv võrkpalliakadeemia. Bialoleka on umbes 100 000 elanikuga kiiresti kasvav linnaosa, kus elavad peamiselt noored inimesed.

Kardo Kõresaare uus tööandja, Itaalia Serie A2 klubi Loreto Esse-Ti värbas Venezuela koondise nurgaründaja Thomas Ereu. 30-aastane ja 194 cm pikkune Ereu teenis eelmisel hooajal leiba Kreeka eliiti kuuluvas Saloniki Iraklises. Ta on kuulunud ka Itaalia ja Hispaania kõrgliiga meeskondadesse.

Esse-Ti klubi uueks presidendiks sai 46-aastane Antonio Giordano.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles