Kanteri võistlus Budapestis ebaõnnestus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter
Gerd Kanter Foto: Reuters/ScanPix

Budapestis toimunud Istvan Gyula mälestusvõistlustel kergejõustikus sai Gerd Kanter meeste kettaheites viienda koha. Parimal katsel mõõdeti eestlase heite pikkuseks 62.66.

Möödunud neljapäeval Lausanne’i Teemantliigal oli Kanter tunduvalt paremas hoos ning siis heitis ta oma hooaja parimaks tulemuseks 64.91. «EMini on jäänud veel kuus nädalat ning vaikselt liigus õiges suunas,» ütles Kanter eelmisel nädalal Postimehele.

Tänase võistluse võitis kodupubliku rõõmuks ungarlane Zoltan Kövago 64.72ga. Kuubalane Jorge Hernandez oli 64.52ga teine, kolmandana tõusis poodiumile 62.73 heitnud leedukas Andrius Gudzius. Kanterit edestas ka sakslane Daniel Jasinski, kelle parim katse küündis 62.69ni. Mõnevõrra üllatuslikult ei ületanud 60 meetri joont sellised mehed nagu Victor Hogan, Roland Varga ja Robert Urbanek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles