Kaks väravat kirja saanud Subbotin: penaltit lüües ei tohi mõtlema hakata

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Subbotin (keskel) kohtumises La Fiorita vastu.
Igor Subbotin (keskel) kohtumises La Fiorita vastu. Foto: Toomas Tatar

FC Levadia alistas Meistrite liiga esimeses eelringis koduväljakul 7:0 San Marino parima tiimi La Fiorita ning pääses üldskooriga 8:0 teise eelringi. Levadia kasuks kaks väravat löönud Igor Subbotini sõnul tuli koduväljakul mäng küllaltki soliidselt välja.

«Eks koduväljakueelis andis ka meile palju juurde ning olime ehk seetõttu rahulikumad,» arvas Subbotin.

Esimesel poolajal jättis Levadia siiski kasutamata mitu head võimalust ning näiteks ei suutnud Subbotin ka penaltit realiseerida. «Tahtsin lüüa vasakusse nurka, kuid siis nägin, et väravavaht liigub sinna suunda. Hakkasin siis ümber mõtlema, kuid penaltit lüües tuleb alati endale kindlaks jääda ja ei tohi mõtlema hakata,» sõnas palli 11 m pealt üle värava löönud Subbotin.

Teises eelringis läheb Levadia vastamisi tšehhide Praha Spartaga. Avamäng peetakse 15. juulil Prahas ja kordusmatš 22. juulil Tallinnas. Subbotin usub, et kindlasti on Levadial omad võimalused ka tšehhide vastu.

«Kindlasti ei ole nad kerge vastane. Kui suudame ise väravaid lüüa, siis on kõik korras. Levadia on ju suutnud alistada näiteks (Krakowi) Wisla ja Twente. Kõik on võimalik,» arvas Subbotin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles