Fotod: Eesti poiss Lukas loodab täna MMi murule saata Messit või Robbenit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lukas Elo.
Lukas Elo. Foto: Erakogu

Jalgpalli MM-finaalturniiril täna õhtul São Paulos toimuva Hollandi ja Argentiina poolfinaalkohtumise eel astub jalgpalliväljakule ka ainus eestlane FIFA jalgpalli MMil – 6-aastane Lukas Elo. Lukas võitis McDonald’si kampaania «Saada staar staadionile!» ning jalutab seetõttu miljonite vaatajate silme all ühe jalgpalluri käe kõrval platsile. 

Lukas on Brasiilias juba kolmandat päeva ning on seni tutvunud kohalike vaatamisväärsustega, veetnud aega koos teiste noorte staarisaatjatega kõikjalt maailmast ning pidanud maha isegi ühe sõbraliku rannajalgpallikohtumise oma uute rahvusvaheliste sõpradega. Lukas ei tea veel, kelle käe kõrval ta staadionile jalutab. «Kui Lukas saadaks platsile Messit või Robbenit, oleks see muidugi jackpot. Pöialt hoiame me aga ennekõike eurooplastele,» tunnistas Lukast Brasiilias saatev isa, Armas Elo. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles