Sneijder: mõlemal meeskonnal on oma Messi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi valmistub rõõmsameelselt tähtsaks mänguks
Lionel Messi valmistub rõõmsameelselt tähtsaks mänguks Foto: SCANPIX

Brasiilias toimuval jalgpalli MMil seisab täna ees teine poolfinaal, kus vastamisi lähevad Argentina ja Holland. Argentina suurimaks staariks on loomulikult Lionel Messi, kuid Hollandi koondise keskväljamehe Wesley Sneijderi sõnul on neil Messile vääriline vastane olemas.

«Argentinal on Messi, kes on hullumeelne tšempion, kuid meil on Hollandi oma Messi, kelle nimeks on Arjen Robben,» teatas Sneijder enne mängu. «Robben on teinud fantastilise turniiri. Ta on meie jaoks sama oluline kui Messi Argentinale.»

Neli aastat tagasi oli Sneijder ise Hollandi koondise suurimate staaride hulgas, kuid nüüd on ta jäänud veidi tahaplaanile. «Selline on elu. Aastad mööduvad ja asjad muutuvad. Mind ei häiri, et Robin van Persie ja Robben minust rohkem esikülgedele jõuavad. Me ei võistle siin kuulsaks saamise nimel. Siin mängitakse ikka maailmameistritiitli eest,» ütles Sneijder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles