Serbia peatreenerile määrati neljamänguline võistluskeeld

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia endine peatreener Radomir Antic.
Serbia endine peatreener Radomir Antic. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline Jalgpalli Liit (FIFA) määras Serbia jalgpallikoondise peatreenerile Radomir Anticile sobimatu käitumise eest neljamängulise võistluskeelu.

Serbia kaotas alagrupi viimases kohtumises 1:2 Austraaliale ning Antic oli vihane, et Uruguay kohtunik Jorge Larrionda ei andnud mängu lõpus Serbiale penaltit, kuigi pall põrkas karistusalas vastu austraallase Tim Cahilli kätt, vahendab AFP. Pärast mängu olevat Antic kohtunike tööd kommenteerides kasutanud sobimatuid sõnu.

Serbia jalgpalliliidu sõnul määrati Anticile ka 10 500 euro suurune rahatrahv. «Oleme üllatunud, et Anticile nii karm karistus määrati, kasutame kõiki juriidilisi võimalusi, et selle vastu võidelda,» teatas Serbia jalgpalliliit.

Serbia kuulub 2012. aasta EM-valikturniiril Eestiga ühte alagruppi ning see tähendab, et kui Antici karistus jääb jõusse, mängib Serbia 6. oktoobril kodus Eesti vastu peatreenerita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles