Van Persie tahab saada «Hollandi Maradonaks»

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie
Robin van Persie Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise ründaja Robin van Persie avaldas, et tema unistuseks on asendada vutilegendi Diego Maradonat ja viia koju Maradona plakati kõrvale MMi kuldne karikas.

Pallivõlur Maradona oli Van Persie jaoks väikese poisina tõeline kangelane. Rotterdamis elades unistas väikemees iidoli eeskujul jalgpallikarjäärist.

«Mul on kodus tõeliselt suur Maradona poster,» rääkis 26-aastane Arsenali ründaja. «See on uskumatult kirglik ja võimas pilt, kus Maradonat kantakse õlgadel ja ta hoiab MMi kuldset karikat. Kui me võidame, tahan samuti taolist fotot endast.»

Mees rääkis ka meeleolust, mis valitseb kodumaal. «Rääkisin kahe sõbraga Rotterdamist ja nad ei suutnud seda seletada, mis seal toimub. Holland on pöörane! Uskumatu. Kõik pidutsevad ja ujuvad kanalites. Kõik on nii õnnelikud. Nüüd on jäänud veel üks mäng ja ma ei kujuta ette, mis selle võidu korral toimuma hakkab,» naeris Van Persie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles